top of page

Catholic Daily Quotes

Public·17 members

Levi Richardson
Levi Richardson

Skachat Mod Na Samp Arena Rp ((INSTALL))

Nigdje u svojim postovima nisam imao namjeru biti ironičan, već sam vam davao kritiku koju ste nadam se shvatili ozbiljno jer vam je rizik s tim skriptama i tim brojem igrača velik. Valjda znate da MTA bez problema ide do 4k slotova, a vama se server često puni do 1k, što znači da biste trebali i više slotova na MTA. Definitivno bih vam rekao svaka čast što pokazujete samperima da je mta dosta bolji i efikasniji, ali ne želite da vam se cijeli dedicated sruši istoga trenutka kada i otvorite server i stvorite odmah crnu sliku o sebi i MTA. Nemam vas namjeru kritizirati bez razloga, jer niste mi konkurencija nit me briga, ali vam govorim iskustva iz prakse koja sam vidio i doživio koja uvelike mogu otežati igranje na serveru.

skachat mod na samp arena rp

Ja kad bih ti slikao koliko se SAMP servera otvori svaki dan, dobio bi infarkt. Svaki dan se otvori po 20 servera sa kradenim skriptama, jer jednostavno svako moze da prevuce fajlove uzme vps i upise ./samp03svr. Zato je mozda i balkanski mentalitet takav, oni ne znaju sta je MTA, niti sta moze da pruza. Sama cinjenica da na SAMPU imate klijentside cheateve(bacate vozila, aimbot koji ne moze da se detektuje, wallhack i ostalo) unistava SAMP scenu. Zato tu dolazi MTA gde ne mozete ukljuciti cheat. + Imate onaj serial ban kako vec, sto je odlicna stvar, mi to na sampu nemamo. banujemo IP al isvaki kreten zna da fake. I to nas unistava popularnost i broj igraca jer imate mentalno obolele balkance koji igraju samp da bi citovalo i unistavali tudji rad. Zato sam hteo da probam MTA, da vidi mkako i sta, mada sumnjam da ce glupi samp klinci da se priviknu na MTA i one dobre funkcije( ex klik gui ili kako god).

Ja stvarno hocu da predjem na MTA, ali ne znam da skriptam jer pored faxa moram i samp da drzim, i zajednicu od 1000 igraca svaki dan, to nije mali posao. Dnevno dobijem po 500 poruka kako sta gde, a opet izdvajam koliko toliko. Probacemo kako sta i gde, pa ako ne ide ugasicemo i jebiga. Meni je zao sto SAMP sceni ne mogu da pokazem sta MTA sve pruza, kao i ingame broswer i onaj sistem ingame voice i ostalo..

Nisam znao da je kod vas politika takva, na sampu je to normalno. Svaki danom se otvori po 100 servera sa leakovanih skripti, samo se izmene TD-ovi i radi sve savrseno. 90% balkansih samp servera sa preko 100+ igraca su editovane skripte. Ali ok, nista videcemo ako ovo ne bude islo otkazacemo ovo i drzacemo se SAMPA, barem smo tu uspesni ako ista ;/ 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Maverick Ross
    Maverick Ross
  • alexis smith
    alexis smith
  • Levi Richardson
    Levi Richardson
  • Hermoine Anderson
    Hermoine Anderson
  • Salman Wali
bottom of page